ANTALYA / KUMLUCA - Kumluca Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Kumluca Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Öğrencilerimizin mesleki gelişimlerine destek olmak adına bu yıl Mobilya ve İç Mekân Tasarımı Alanı öğrencileri için “ Dünya Dijitalleşiyor, Öğrencilerimiz Ayak Uyduruyor “ isimli Erasmus projesi kapsamında Almanya nın Münih Kentine 10 günlük bir çalışma ziyareti yapıldı. 25 Şubat -9 Mart 2024 Tarihleri arasında yapılan Projeye katılan öğretmen ve öğrenciler çalışma sonucu hakkında bilgi vermek amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf TEKDEMİR i ziyaret ettiler.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ANMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ŞEHİDİMİZİN KABRİ VE AİLESİNE ZİYARETTE BULUNDUK.

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ

Çanakkale Zaferi'mizin 109. yıl dönümünde, bize bıraktıkları mirasın bilincinde olarak bastığımız toprakları vatana çeviren Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun.

Şbt

Dilimizin zenginlikleri kapsamında atasözü ve deyimlerden resimleme etkinliği yapılıp sınıflarin panolarında sergilendi

Şbt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında atasözü ve deyimler dramatize edilerek öğrencilere anlatıldı.

Şbt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Şubat ayında sınıflarda Anlat bakalım etkinliği yapıldı.

ERASMUS Pojesi kapsamında yapılan Avusturya gezisi ve staj çalışması

ERASMUS Pojesi kapsamında yapılan Romanya gezisi ve staj çalışması

ERASMUS Pojesi kapsamında yapılan İspanya gezisi ve staj çalışması

ERASMUS Pojesi kapsamında yapılan Avusturya gezisi ve staj çalışması

ERASMUS Pojesi kapsamında yapılan Çek Cumhuriyeti gezisi ve staj çalışması

ERASMUS Pojesi kapsamında yapılan Macaristan gezisi ve staj çalışması

ERASMUS Pojesi kapsamında yapılan Portekiz gezisi ve staj çalışması

TEKNOFEST 2024 YARIŞMA BAŞVURULARI BAŞLADI.

Okulumuz öğrencileri Çanakkale gezici müzesini ziyaret ettiler.