ANTALYA / KUMLUCA - Kumluca Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

OKULUMUZ ERASMUS PROJESİ KABUL EDİLDİ

Kumluca Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Öğrencilerimizin mesleki gelişimlerine destek olmak adına bu yıl Mobilya ve İç Mekân Tasarımı Alanı öğrencileri için “ Dünya Dijitalleşiyor, Öğrencilerimiz Ayak Uyduruyor “ isimli Erasmus projesi kapsamında Almanya nın Münih Kentine 10 günlük bir çalışma ziyareti yapıldı. 25 Şubat -9 Mart 2024 Tarihleri arasında yapılan Projeye katılan öğretmen ve öğrenciler çalışma sonucu hakkında bilgi vermek amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf TEKDEMİR i ziyaret ettiler.

22-03-2024

Yayın: 22.03.2024 - Güncelleme: 22.03.2024 16:14 - Görüntülenme: 1280